Värdera bostad

Boka gratis värdering av din bostad

Vi erbjuder en kostnadsfri värdering av din bostad. Hör av dig till oss genom att fylla i vårt formulär så kontaktar vi dig och bokar in ett första möte. Du kan förbereda dig genom att ta reda på information om bostaden, det underlättar för mäklaren att göra en korrekt värdering. Genom våra moderna analyseringsverktyg, där vi lägger ihop faktorer som bostadens skick och läge med hur bostadsmarknaden ser ut och hur hög efterfrågan är, kan vi få ett mycket korrekt utgångspris. Att ha ett utgångspris som är rimligt är viktigt för att attrahera och behålla seriösa köpare.
Jag godkänner integritetspolicy.

(Lämna tom)

Höj slutpriset för din bostad på Hisingen

Om du vill kan din mäklare ge dig tips på värdehöjande åtgärder för din bostad. Enkla insatser som att måla väggar eller slipa nötta trägolv kan göra underverk för slutpriset som blir vid en bostadsförsäljning. Har du tid och möjlighet att göra större förändringar där du byter ut slitna bänkar i köket och viss badrumsinredning så är även detta investeringar som kan ge god avkastning.

Många idag väljer att anlita inredare som homestylar bostaden innan fotografering och visning. Presentationen av bostaden är mycket viktig och påverkar i hög grad spekulantens första intryck. Professionella inredare som arbetar med homestyling vet exakt hur de skall göra för att få en bostad att kännas både rymlig och mysig på samma gång. Det är dock inte ett måste att anlita en inredare. Om du istället vill försöka dig på att styla huset eller lägenheten själv kan du få värdefulla tips från din mäklare.

Mäklare Hisingen Värdera bostad

Värdera hus Hisingen - Bostadsförsäljning på dina villkor

Bostadsvärderingen som vi erbjuder är kostnadsfri och inte bindande på något sätt. Det betyder att du inte behöver sälja din bostad efter vi värderat den och att du inte heller förbinder dig att anlita oss om du går vidare med försäljningen. Skulle du ge oss förtroendet att sälja din bostad så kommer vi förvalta det på bästa sätt.

Efter värderingen kan din mäklare ge dig rådgivning och förklara hur ett säljupplägg skulle kunna se ut. Mäklaren lyssnar på dig och är flexibel. Tillsammans skapar ni en försäljningsplan som passar dig och dina behov.

Stabila och dedikerade mäklare

På vår mäklarfirma förstår vi att en bostadsförsäljning är en stor affär för de allra flesta. Kanske den största som man gör i sitt liv. Samtidigt är det mycket annat som behöver ens uppmärksamhet. Livet fortsätter även om man är mitt uppe i en bostadsaffär. Dessutom så föregås ofta en bostadsaffär av en annan stor händelse. Det kan vara ett nytt arbete eller ett väntat tillskott i familjen. Din mäklare har fokus på dig och försäljningen av din bostad så att du kan leva ditt liv och ta hand om din familj, ditt arbete och ditt liv.

På vår mäklarfirma kan du också få juridisk hjälp då vi har en jurist som arbetar hos oss och som är specialist på frågor som handlar om fastighetsaffärer och familjejuridik såsom äktenskapsförord, gåvobrev, samboavtal, arvskiften, testamenten, bouppteckningar och deklarationer.

Boka en gratis bostadsvärdering!