Hjälp att sälja din bostad på Hisingen

Vi hjälper dig sälja ditt hus på Hisingen

Hus på Hisingen är mycket attraktiva på bostadsmarknaden och det är lätt att förstå varför. Närheten till både naturen och till Göteborg gör Hisingen perfekt för barnfamiljer och andra spekulanter som vill ha lite mera plats och rymd runt sig. Vi säljer både fritidshus och åretruntbostäder på Hisingen och öarna runt.

Att sälja ett hus är ett lite större företag än att sälja en lägenhet. Det finns mer som man behöver tänka på och ta hänsyn till. Våra rutinerade mäklare är vana vid att sälja alla typer av fastigheter och kommer i lugn och ro guida dig genom vad som behövs. Vi garantera dig en smidig och stabil försäljningsprocess.

Boka en fri värdering redan idag!

Det första steget till att sälja din bostad

Att låta en av våra mäklare göra en gratis värdering av ditt hus på Hisingen är det första steget mot en försäljning. När man värderar ett hus behöver man titta på både utsidan och insidan. Det är mycket viktigt för din mäklare att veta vilka renoveringar som gjort på huset, även om det inte direkt syns.

Ju mer information du kan presentera för mäklaren, desto lättare är det för mäklaren att göra en korrekt värdering av huset. Inför sammanställning av fakta till annonser kommer mäklare be dig ta reda på information som husets driftkostnad och liknande. Därför är det lika bra att du plockar fram de siffrorna innan värderingen om du har dem tillgängliga.

Mäklare Hisingen Sälja Bostad

Trygg husförsäljning

I god tid får du möjlighet att teckna de försäkringar som vi erbjuder i samband med en bostadsförsäljning. De fungerar som en trygghet både innan och efter försäljning och skyddar dig mot att betala ersättningskostnader som du annars kan bli skyldig till i fall med dolda fel.

Att göra en besiktning av huset innan försäljning är inte nödvändigt, dock kan det fungera som ett försäljningsargument då det borgar för en seriös säljare och ett problemfritt ägarbyte. Besiktningen fungerar som en trygghet för både dig och köparen. Genom att besiktiga har du tagit ditt ansvar och garderat dig, så gott det går, mot dolda fel.

På vår mäklarfirma kan du få juridisk hjälp. Vi erbjuder också personlig och professionell service inom många varierande delar av familjejuridiken, som exempelvis samboavtal, gåvobrev, äktenskapsförord, bouppteckningar, testamenten, arvskiften och deklarationer.

Sälja bostad Hisingen - Moderna marknadsföringsmetoder

Hos oss kan du göra tillval gällande annonsering där vi erbjuder ett helt unikt marknadsföringspaket som hjälper dig nå fler intressenter och potentiella köpare. Paketet är målgruppsanpassat och inkluderar annonsering på sociala medier, på Hemnet samt på flera andra bostadssajter.

Med hjälp av smarta algoritmer når vi genom bruset. De rörliga annonserna visas där köparna befinner sig - på Facebook, Instagram och andra liknande sociala media. Vi når rätt målgrupp för din bostad. Många gånger kommer köparna från grannarnas bekantskapskrets, därför riktar vi även in oss på dessa. 

Sälja hus Hisingen - En lyckad affär

Annonseringen görs för att fånga rätt personers intresse och locka dem till visningen. Väl på visningen finns mäklaren på plats för att informera och entusiasmera. Vi vill erbjuda mer än fakta och närvaro. Bostaden säljs aktivt in till de intressenter som befinner på visningen.

När det är dags för budgivning samlar mäklaren in buden samtidigt som han håller dig och andra berörda parter informerade om utveckling. Det är säljaren som bestämmer vem som får köpa.

Affären blir slutgiltig i och med kontraktskrivning och därför ser vi till att avtal och annat är färdigt i tid så att affären kan avslutas omgående. Mäklaren går igenom kontraktet innan ni skriver på så att ingenting känns oklart.

Nu kan du packa flyttkartongerna, lämna över nycklarna och ge dig ut på nya äventyr!

Sälj ditt hus på Hisingen!