Vi kan sälja din tomt eller fastighet på Hisingen

Ska du sälja tomt eller fastighet på Hisingen? 

När man beräknar värdet på en tomt eller en fastighet finns det mycket att ta hänsyn till förutom läge och storlek. Potential och användbarhet är minst lika viktigt. Vi tar alla faktorer i beaktning när vi gör vår värdering och följer dig sen genom hela försäljningsprocessen om du väljer att anlita oss som mäklare för försäljning av en tomt eller en fastighet!

Boka en fri värdering av din fastighet eller tomt via formuläret här på sidan!

Sälj din fastighet på Hisingen med hjälp av våra mäklare

Vi är en meriterad fastighetsförmedling med bra vetskap kring de regler of föreskrifter som gäller vi försäljning av olika typer av fastigheter, tomter och marker. Vill du sälja en industrifastighet, en bit skog eller ett hyreshus så hjälper vi dig gärna med det företaget.

Det kan verka komplicerat att sälja ett flerfamiljshus eller en industrifastighet där det finns flertalet hyresgäster men det behöver det inte vara. Med vår hjälp kan du känna dig lugn genom hela försäljningen. De som hyr av dig kommer knappt märka ägarbytet som sker. Du kan lita på att din mäklare sköter fastighetsaffären professionellt, smidigt och tryggt - från värdering till avtalsskrivning och nyckelöverlämning.

Om du har några frågor angående vårt tillvägagångssätt när det kommer fastighetsaffärer får du gärna kontakta oss. Fyll i vårt formulär så hör vi av oss så snart vi kan!

Försäljning av kommersiella fastigheter

För att lyckas med försäljning av en kommersiell fastighet är det allra viktigaste att hitta rätt köpare. När man skall sälja en affärslokal eller liknande behövs det andra tillvägagångssätt för att nå passande spekulanter. Kontakter blir betydligt viktigare än vid en vanlig bostadsaffär. Våra mäklarfirma har ett stort kontaktnät och spekulantregister. Vi kan med lätthet hitta flera potentiella köpare som är intresserade av kommersiella fastigheter på Hisingen. Självklart använder vi även våra kraftfulla digitala verktyg med målgruppsanpassad reklam som når ut.

Vill sälja en kommersiell fastighet? Kontakta oss idag så bokar vi in ett första möte!

Mäklare Hisingen sälja fastighet

Sälja fastighet Hisingen - Hyreshus eller industribyggnad?

Försäljningsprocessen börjar med värdering och rådgivning. Sedan får du som säljare berätta vad du har för behov gällande försäljningen av tomten eller fastigheten. Beroende på fastighetens förutsättningar och dina önskemål så lägger mäklaren fram en passande och individuell strategi. Exempelvis kanske du inte vill lägga ut fastigheten till öppen försäljning utan vill sälja den “under hand”. I så fall går vi genom vårt stora nätverk och sköter visning och annat gällande försäljningen mer diskret.

Din mäklare hjälper dig samla in den fakta och information som krävs. Sedan sammanställs detta till en säljande presentation av objektet. Våra mäklare är dedikerade och har rätt kunskap som behövs för att på ett professionellt sätt sälja kommersiella fastigheter och tomter. När det är dags för visningar är mäklaren flexibel och ser till att de som vill se fastigheten eller tomten får tillfälle att göra detta.

Efter budgivning och förhandlingar gällande avtal tar vi omgående fram handlingar så att eventuella ombud har tid att granska dem innan ni skriver kontakt. Under hela försäljningen finns vi tillgängliga så att du kan känna dig lugn och fokusera på din övriga affärsverksamhet.

Vi hjälper dig sälja din tomt eller fastighet!