Om oss

 


Ditt hem - vår passion

Att få människor att hitta sitt drömhem är vår passion. Vi försöker ständigt hitta nya vägar och göra det enklare för köpare och säljare. Våra mäklare finns där för att underlätta och guida människor genom sina fastighetsaffärer. De lyssnar på dig och ställer hela sin erfarenhet och kunskap till ditt förfogande.

Fyll i vårt formulär om du är intresserad av en kostnadsfri värdering av din bostad eller om du vill att vi skall berätta mer om hur vi arbetar!

Mäklare med fokus på dig

Från första mötet tills dessa att alla papper är påskrivna och nycklarna överlämnade har din mäklare fokus på dig. På vår mäklarfirma är det en självklarhet att vara anpassningsbara och flexibla så att vi kan gå dina önskemål till mötes. Vi förstår att fastighetsaffärer kan kännas komplicerat men du kan luta dig mot vår kunskap, engagemang och erfarenhet. Våra rutinerade och utbildade mäklare finns tillgängliga för dig och kan förklara om något känns svårt eller oklart. För flertalet människor är ett köp eller försäljning av en bostad en stor affär. Det är viktigt att försäljningsprocessen känns transparent och trygg för dig som köper eller säljer bostad.

Lokalkännedom är A och O

Vi vet varför Hisingen är ett så attraktivt område. Det har ett väldig speciellt läge med närhet till både stad och natur. Här kan du bada, ta en lång skogspromenad eller hoppa på en spårvagn och snabbt befinna dig inne i centrala Göteborg. Här finns flera olika boendemöjligheter, allt från rustika sekelskiftesvillor till helt nybyggda lägenheter med laddningsstolpar på gården.

På Hisingen finns flertalet mysiga kvarter med charmiga restauranger och caféer. För den som vill sporta finns det idrottsklubbar och för den som är lockad av friluftsverksamhet finns möjligheter till vandring, paddling och fiske. Hisingen växer och hela tiden poppar det upp nya kulturetablissemang, scener och klubbar. Här finns sedan flera år tillbaka Backa Teater som ständigt sätter upp nya och spännande produktioner.

Våra mäklare vet var de närmaste skolorna är, varifrån bussarna går och vart man kan hitta det bästa bageriet på ön. Kontakta oss så berättar vi mer om Hisingen för dig!

Mäklare Hisingen

Fråga oss om bostadsaffärer!