Vill du sälja din lägenhet på Hisingen?

Vi hjälper dig under hela bostadsaffären

Vi förstår att en bostadsaffär är den största affären många gör i sitt liv. Det kan kännas osäkert och nervöst. Du kan känna dig trygg med vår mäklarfirma. Vi vet värdet av vänlighet och tydlig kommunikation. Din mäklare kommer förklara alla de olika momenten i försäljningsprocessen för dig så att du känner dig delaktig och förstår vilket steg som kommer härnäst. Mäklarna som arbetar hos oss är registrerade och har en gedigen utbildning i bostadsförmedling. De träffar människor varje dag som är mitt upp i köp eller försäljning av bostäder och förstår din situation. Våra mäklare är flexibla och anpassar sig efter dig och dina önskemål.

Vi guidar dig genom försäljningen av din lägenhet, från värdering till och med att nycklarna är lämnade till den nya ägaren och hjälper dig med allt som dyker upp längs med vägen.

Kontakta oss för att boka en fri värdering eller om du har några funderingar kring hur vi arbetar!

Ta det första steget - Sälj din lägenhet på Hisingen

Du kan boka en kostnadsfri värdering av din lägenhet utan några vidare förpliktelser mot oss. Det är ett första steg mot försäljning att göra en värdering, men om du vill stanna där kommer vi inte försöka övertala dig till att sälja. Vissa kan behöva fundera och kanske diskutera med sin familj innan man går vidare. Du kan också boka en värdering av oss och sedan välja att gå vidare med en annan mäklare - det är upp till dig!

Många blir inspirerade av att få sin bostad värderad och vill veta mer om hur en potentiell försäljning skulle kunna se ut. Våra mäklare kan ge råd och tips.

Om du vill gå vidare med bostadsaffären och känner ett förtroende för oss så lägger vi tillsammans upp en försäljningsplan och börjar samla fakta och information om lägenheten. När man säljer en bostadsrätt är det också viktigt att ha bra information om bostadsrättsföreningen och dess ekonomi. All information sammanställer vi sedan till en säljande och beskrivande text som används i annonsering och på visning.


Mäklare Hisingen sälja lägenhet

Sälja bostadsrätt Hisingen - Höj utgångspriset

Presentation är mycket viktigt när det kommer till att sälja bostäder och lägenheter. Om du vill kan du fråga din mäklare om vad du kan göra för att höja slutpriset. Många gånger kan man komma långt med en mindre renovering och välplanerad styling. Din mäklare kan komma med råd om att måla vissa väggar, slipa golv eller kanske byta ut viss fast inredning som bänkskivor eller handfat. Den här typen av förändringar behöver inte vara särskilt kostsamma för dig och de flesta gånger får du god avkastning på din investering.

Idag väljer många att anlita en professionell inredare för att utföra homestyling innan visning eller fotografering.

De som utför homestyling är ofta experter på att lyfta fram en bostads fördelar och vet hur man skall använda belysning, textil och möblemang för att få lägenheten att kännas rymlig, fräsch och välkomnande. Om du vill inrikta dig på en speciell målgrupp kan du delge inredaren detta, hen kommer då anpassa stilen och inredningen efter dina önskemål. Vissa väljer att styla lägenheten själva, om du vill göra det så kan din mäklare ge dig värdefulla tips kring hur du kan tänka.

Bostadsrätten behöver fotograferas inför annonseringen. De fotografer som vi arbetar med kan fånga både atmosfär och detaljer i en lägenhet. Bostadsfotografer tar vackra och beskrivande bilder som attraherar spekulanter och får dem att besöka visningen.

Sälj din lägenhet på Hisingen!